Hoi, ik ben Sjoerd
"Seksualiteit heeft mij altijd gefascineerd, maar ook verward en zelfs gefrustreerd. Ik kwam in aanraking met tantra en begon mijn eigen onderzoek"

Na een studie werktuigbouwkunde en een internationale carrière bij Shell, kreeg ik door toeval de kans mijzelf echt te ontdekken.

Tijdens een weekendje surfen in Frankrijk, brak mijn surfboard op mijn hoofd, dat resulteerde in een zware hersenschudding. Zat ik ineens zes maanden thuis. Yoga hield mij fit en bracht een ongekende rust en helderheid in mijn hoofd. Na zes maanden begon ik met mijn re-integratie. Één ding werd mij snel duidelijk; mijn huidige baan droeg niet meer bij aan een snel herstel.

Doodsbang om alle zekerheid los te laten, nam ik ontslag, ik móest een keer moed tonen.

Ik ging in (hapto) therapie om meer in contact te komen met mijn gevoel. Ik ontdekte mannenwerk, deed mee in mannencirkels én via een oude vriendin die ik tienjaar niet had gezien, deed ik mee aan een workshop Tantra. Hier ontwaakte een fascinatie.

Seksualiteit had mij al een leven lang gefascineerd, geobsedeerd en zelfs gefrustreerd. Nu werd het tijd om eens op onderzoek uit te gaan. Wat zit hier zo diep verborgen.Al ruim vier jaar lang ben ik op ontdekkingsreis. Boeken, retreats, trainingen, therapie én een (open)relatie. Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Een wereld vol leven, seksualiteit, taboes, angsten en onzekerheden die allemaal doorleefd willen worden. En daarin neem ik jou nu mee op reis.

Wil je mij eerst beter leren kennen..?
Op Facebook en Instagram post ik met liefde en enthousiasme over mijn eigen ontdekkingstocht van dit leven. Kom even kijken.
INSTAGRAM
FACEBOOK