Coaching Vrouwen


Aanwezigheid in Intimiteit

Een Intieme Ervaring

Vaak als we iemand ontmoeten, ontmoeten we elkaar niet volledig.
Intimiteit gaat verder dan alleen de fysieke interactie tussen twee mensen.
Intimiteit gaat over een ontmoeting in het diepste van ons zijn.

Dit is precies waar ik jou wil ontmoeten. Vanuit verbinding met jezelf. Durf je het ongemak in jezelf waar te nemen. De angst en onzekerheid. Dit is waar we vaak onze vrije levensenergie onderdrukken. En wanneer je hier contact mee durft te maken, kom je op een plek vanuit waar je levensenergie mag gaan stromen.


Een intieme ontmoeting betekend dat er niets hoeft, niets moet. De essentie is om te blijven verbinden met jouw verlangens en jouw grenzen en deze te communiceren. En daar help ik jou bij. Ik creëer een veilige ruimte, waarin jij mag ontdekken. Een ruimte waarin alles mogelijk is, binnen de grenzen die wij samen van te voren hebben vastgelegd.

- Voel jij een verlangen om meer diepte te ervaren in het leven en in de liefde?
- Voel jij een verlangen om echte intimiteit te ervaren?
- Zou jij meer willen verbinden met je levensenergie, je seksuele energie?

Misschien is een intieme sessie dan iets voor jou. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je vragen hebt of voor een vrijblijvend intake gesprek.

Intake
Voor iedere intieme sessie, doen we eerst een intake gesprek. Een video-call van 30 minuten, waar we elkaar ontmoeten en bespreken waarom jij dit wilt doen. We bespreken de mogelijkheden, onze grenzen en jouw verlangens. Een intake kost niets en is helemaal vrijblijvend.

Als we beiden een 'ja' voelen, maken we een afspraak voor een fysieke ontmoeting.

Kosten
Het traject Aanwezigheid in Intimiteit bestaat uit
3 intieme sessies, van 2.5 à 3 uur en kost €1199.- (inc. btw)


Reviews


Review 1.

" Toen ik je oproep op Instagram voorbij zag komen reageerde ik direct want dit was waar ik al een tijdje naar op zoek was. Verbinden, voelen, energie laten stromen. Ook al kende ik je niet persoonlijk voelde het toch goed om een sessie bij je te boeken.

Ik merkte pas in de auto onderweg naar Amsterdam spanning in mijn lijf. Eenmaal aangekomen gaf je me direct een heel warm en betrouwbaar gevoel. Je was heel open in de communicatie en was ook duidelijk en transparant hoever we wel of niet konden of wilden gaan. Dit vond ik heel fijn omdat wij zo beide onze grenzen zo duidelijk konden maken aan elkaar.

Tijdens de sessie voelde ik me steeds meer op mijn gemak en kwamen de emoties los, daar was ruimte voor. Ruimte om weer te mogen voelen, levens energie te laten stromen en weer te mogen voelen in mijn sexualiteit waarbij jij lieve Sjoerd als een echte gentlemen/professional te werk gaat. Je bent gefocust geweest op mij, wat echt heel prettig was, maar ook was je zacht en teder waardoor er steeds meer vertrouwen kwam in ons samenzijn.

De eerste stap is gezet en het voelt goed en smaakt naar meer. Ik ga zeker in de toekomst nog een keer een sessie bij je boeken voor mijn gevoel was dit echt nog maar het begin..

Dank je wel Sjoerd"Review 2.


"Lieve Sjoerd,

Dankjewel voor de intieme ervaring. Voor ons beiden de eerste keer. Wat een verademing! Ik heb nog nooit zo’n fijn intiem, écht contact gehad met iemand (en met mijzelf). Jij hielp me daarbij. Zo rustig, eerlijk en open. Stap voor stap gingen we te werk. Je nodigde mij uit om te ontspannen, verlangens uit te spreken. Keer op keer weer. Meermaals tijdens de sessie checkte jij heel natuurlijk of alles oké was.

Ik heb genoten, lol gehad, ik heb volledig kunnen ontspannen. Daar waar ik in het begin hoog zat in mijn energie, kon jij mij helpen het omlaag te brengen. En ook seksuele energie te voelen, te mogen ervaren in mijn hele lichaam en te genieten van die energie op dat moment. Er verder niet naar te hoeven acteren, dát was pas bevredigend! Zelfs met (de hele sessie) broek aan, wow! Hoe sensueel en vrouwelijk ik me heb gevoeld. En zo gelijkwaardig met jou energie en lichaam.

Je raakte me op zo’n liefdevolle, tedere manier aan. Ik heb echt mogen voelen. Maar ook het ademen en het spelen. Het was er allemaal. Zo puur, zo vrij, zo ‘zijn’.
Jou 2 uur lang in de ogen aankijken, meegenomen worden in de flow, wat een fijne bubbel. Ik blijf er nog even inzitten. En raak ik het gevoel kwijt, dan weet ik wel hoe het voelt. Ik kom er vanzelf weer in terug en laat het zich verder ontwikkelen.

Wat een heerlijke energie. Wat een verademing. Ik wil altijd zo ‘zijn’. Tot onze volgende ontmoeting!"

Wil je mij eerst beter leren kennen..?
Op Facebook en Instagram post ik met liefde en enthousiasme over mijn eigen ontdekkingstocht van dit leven. Kom even kijken.
INSTAGRAM
FACEBOOK