Retreats

Retreats

Een tantra retreat op een paradijselijke plek in Nederland, omringt door fijne mensen en heerlijk gezond eten – wie wil dat nou niet? Of je nu nieuwsgierig bent naar tantra, meer wilt ervaren of dat je al ervaring hebt – je bent welkom.

Tantra gaat over verbinding. Hoe je je dieper kan verbinden met jezelf, en daarmee met de ander. Het gaat over zelf-liefde, en hoe je vanuit je hart kan kijken, voelen en verbinden. In een retreat doen we oefeningen waarin je een diepere verbinding leert aangaan met jezelf en met de ander.

We doen oefeningen waarin je je verlangens en grenzen leert voelen, je leert communiceren op een authentieke manier en oefeningen die je helpen om beperkende overtuigingen los te laten. En je zult ervaren hoe dat ruimte geeft om om meer jezelf te zijn, op een authentieke manier en hoe je je veel energieker en vrijer voelt.

Retreats zijn voor zowel mannen als vrouwen. Je mag samen komen met je partner, of een gelegenheidspartner maar dat hoeft niet. We doen onder andere oefeningen gebaseerd op Tao Tantra. In deze visie wordt seksuele energie gezien als je levensenergie. En het laten stromen van deze levensenergie is essentieel om je gezond, vitaal en vrij te voelen. Tijdens een retreat gaat het dan ook niet over seks. Wel doen we oefeningen waarin je je eigen levensenergie leert voelen, weer laat stromen, waarin we verbinding maken op een authentieke en soms kwetsbare manier, en elkaar mogen (aan)raken.

Als je wilt ontdekken wat tantra voor jou kan betekenen, dan is dit een veilige en warme plek om dat te doen. Ervaring met tantra is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een open hart en de bereidheid om iets nieuws van jezelf te ontdekken.

In een Retreat:
- Leer je technieken vanuit de Tao Tantra om seksuele energie te voelen en te laten stromen door je hele lichaam, en om deze energie uit te wisselen met een partner.
- Doen we rituelen en ceremonies die je in contact brengen met de diepere lagen van je zijn en die je helpen om oude patronen of beperkende overtuigingen los te latenWerken we met de spirituele, verbindende en helende kracht van seksuele energie.
- Leer je om je verlangens én grenzen beter te voelen en te communiceren
- Werken we met het ‘Wheel of Consent’
- Leer je om een elementen massage te geven (en ontvangen)
- Ervaar je een dieper niveau van verbondenheid en intimiteit met jezelf en met de ander

We doen tijdens een retreat individuele oefeningen en oefeningen met elkaar. Oefeningen en technieken die je helpen om meer in je lijf te komen, je seksuele energie te voelen en hoe je meer intimiteit en verbinding kan ervaren.

Tantra gaat over kwetsbaar durven zijn, en je blootgeven. Soms ook letterlijk. Bij een aantal oefeningen,  is naaktheid welkom. Er voor kiezen om je kleding aan te houden overigens ook. Wat voor jou kloppend voelt. Je eigen grenzen zullen we altijd respecteren.

Wil je mij eerst beter leren kennen..?
Op Facebook en Instagram post ik met liefde en enthousiasme over mijn eigen ontdekkingstocht van dit leven. Kom even kijken.
INSTAGRAM
FACEBOOK