Lichaamsgerichte sessie

Lichaamsgerichte sessieAls Intimacy en Tantra beoefenaar kan ik je ondersteunen bijhet opnieuw verbinden met je lichaam, het herontdekken van de gezonde, natuurlijke stroom van erotische energie die daar is opgeslagen en het kanaliseren van je creatieve kracht.  

Vroeger..
Oude culturen begrepen de magie en kracht van Eros, de drijvende creatieve kracht die het leven mogelijk maak te bloeien. Telkens wanneer verschillende energieën elkaar zoeken, samensmelten, scheiden en weer samensmelten, kunnen we zeggen dat eros in het spel is. Door je erotische energie te ontwaken en te kanaliseren, kun je toegang krijgen tot je volledige creatieve potentieel en gezonde relaties aan gaan met partners en geliefden. Als je in contact komt met de oneindige bron van plezier, liefde en leven die diep in je lichaam huist, kun je blokkades tegenkomen die de natuurlijke stroom van je erotische energie belemmeren. Deze blokkades komen voort uit culturele conditionering, vroeg kinderlijke trauma's, schaamte en schuld, en een collectief trauma rond seksualiteit dat de mensheid als geheel treft. 

Ons werk samen zal zacht maar onvermijdelijk zijn om deze trauma's op te lossen, de blokkades op te heffen en je erotische energie te kanaliseren naar de uitlaten die je geschikt acht. 

Hoe werkt het?
Hoewel elke sessie uniek is, gemaakt om aan je individuele vereisten te voldoen, zullen we een format volgen dat door jaren van praktijk is getest. We beginnen met een gesprek over intenties, angsten en onze grenzen. Enkele van de onderwerpen die we in deze fase van het werk zullen behandelen, kunnen zijn: 

-Wat is je diepste intentie voor deze sessie?
-Is er een deel van je lichaam dat speciale aandacht nodig heeft, of waar je niet aangeraakt wilt worden?
-Zijn er verwondingen, trauma's, specifieke kenmerken van je lichaam die ik moet weten?
-Zijn er zorgen over de sessie die moeten worden aangepakt?

Dan zullen we een veilige container creëren om de sessie te laten ontvouwen. Dit kan energetische voorbereidingen, aanroepingen en andere vormen van rituelen inhouden. We gaan dan over naar het hands-on deel van de sessie, dat een verscheidenheid aan technieken kan omvatten, zoals Tantrisch Lichaamswerk,Bewuste Aanraking, Ademwerk, Hulpmiddelen voor Emotionele Vrijlating.

Mijn sessies hebben geen betrekking op wederzijdse aanraking of enige vorm van seksuele interactie. Tijdens de sessie zal ik je mondelinge toestemming vragen voordat ik gevoelige delen van het lichaam aanraak en je ondersteunen bij het uiten van zowel je ja als je nee. 

Jij hebt altijd de controle en jij kunt de sessie op elk moment stoppen of vertragen. Het is oké om van gedachten te veranderen. Je hoeft niets te doen. Zodra de sessie voorbij is, heb je de  tijd om de ervaring rustig te integreren.

Als je extraondersteuning nodig hebt, bevatten al mijn sessies een gratis vervolggesprek 24/48 uur erna. De typische duur van een sessie is 2,5 tot 3 uur. 

Als al het bovenstaande je aanspreekt, nodig ik je uit om even de tijd te nemen om erover te mediteren. Als en wanneer je een diep ja in je hart voelt, en verder wilt gaan met het boeken van een sessie, stuur me dan een bericht. We plannen een gratis online verkenningssessie van 20minuten om uw behoeften te bespreken.

Wil je mij eerst beter leren kennen..?
Op Facebook en Instagram post ik met liefde en enthousiasme over mijn eigen ontdekkingstocht van dit leven. Kom even kijken.
INSTAGRAM
FACEBOOK